Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Автоспорт
| Обновлено 23 августа 2017, 18:22
2757
1

Чемпіони Дніпропетровщини з картингу 2017 визначені!

Огляд підсумкового V-го етапу

| Обновлено 23 августа 2017, 18:22
2757
1
Чемпіони Дніпропетровщини з картингу 2017 визначені!

Фінальними недільними гонками завершився Чемпіонат Дніпропетровщини та м.Кам’янське з картингу 2017 року. В наступній статті ми підготували огляд всього змагання та його родзинки – класу “Майстер 32+”, а зараз традиційно продовжимо інформацією по класам.

Слід відзначити, що для 5-го етапу красень Dnipro Kart підготував для спортсменів нове випробування у вигляді чергової конфігурації траси, яка за відгуками також сподобалася пілотам, за що окрема подяка організаторам !

Отже, почнемо наш огляд з класу Піонер-Н Міні.

Головними дійовими особами обох фіналів стали троє учасників етапу в цьому класі. Головна боротьба за перемогу розгорнулася між Путрею Михайлом та Антоном Морозом. Веснін Тимур в першому фіналі сходить з дистанції через технічні проблеми, а в другому заїжджає третім. Антон з Михайлом ведуть боротьбу між собою на протязі першого фіналу, декілька разів обмінюються позиціями, а під кінець дистанції навіть зіштовхуються, після чого лише одному з них вдається самостійно перетнути фінішну лінію. У другому фіналі довести боротьбу до фінішного прапору Антону завадила технічна несправність, а саме не витримавший напруження глушник. Таким чином першим фінішував Михайло, а другим Тимур.

Підсумок 5-го етапу: перемагає Путря Михайло (Dnipro Kart), другий Веснін Тимур (Миронов Руслан), третій Антон Мороз (Dnipro Kart).

У Чемпіонаті перемагає Путря Михайло (Dnipro Kart), Антон Мороз другий (Dnipro Kart) , третій - Дячино Станіслав (ХОТШ ТСОУ “Лідер”).

У класі Піонер-Н заявився всього один пілот Черниш Михаіл, тому він прийняв участь у гонках разом з пілотами класу Ротакс Міні, де головну боротьбу за перемогу продемонстрували Тарасов Данііл, який обійшов свого суперника у першому фіналі, та Єлісей Бродовський, який в другому фіналі витримав тиск Данііла та фінішував першим. Хоча, Данііл до кінця довести гонку, нажаль, не зміг через технічні проблеми з машиною. Іванов Іван постійно знаходився поруч, та у другому фіналі фінішував другим. Черниш Михаіл обидва рази фінішує четвертим.

За підсумками 5-го етапу перемагає Єлісей Бродовський, Іванов Іван другий і Данііл Тарасов третій. Всі пілоти - представники команди Dnipro Kart.

У Чемпіонаті класу Ротакс Міні призові місця розподілилися наступним чином – перемагає Тарасов Данііл, Луговий Данііл другий, Іванов Іван третій. Всі пілоти - представники команди Dnipro Kart.

У Чемпіонаті класу Піонер-Н перемагає Михайло Черниш (Dnipro Kart), Андруша Матвій другий, Олексій Телюк третій (ХОТШ ТСОУ “Лідер”).

В класі Комер Мікро беззаперечним лідером с кращим часом кола став Марк Чупінін. Тимофій Владиміров, хоча в другому фіналі і зміг значно покращити свій час на колі, але наздогнати Марка, який вже набрав свій темп і встиг відірватися було вже дуже важко. Таким чином він обидва рази фінішує другим. Бурлачкін Тимофій стабільно фінішує третім, а слід за ним і Копил Андрій.

У 5-му етапі перемагає Марк Чупінін (Картпром), Тимофій Владиміров другий (Dnipro Kart), Тимофій Бурлачкін третій (Dnipro Kart).

Чемпіон Дніпропетровщини 2017 – Чупінін Марк (Картпром), Владиміров Тимофій з невеличким відставанням по сумі балів займає друге місце (Dnipro Kart), бронзовий призер Бурлачкін Тимофій (Dnipro Kart).

Антон Мороз та Путря Михайло продовжили своє очне протистояння також в класі Ротакс Мікро. Протримавши в напрузі вболівальників та декілька разів обмінявшись позиціями, першим в першому фіналі фінішує Антон. Друга фінальна гонка підкоряється Михайлу і також після довготривалої боротьби тепер він перший на фініші. Нельга Ярослав стабільно приїжджає третім.

Підсумок 5-го етапі – перемагає Путря Михайло (Dnipro Kart), Мороз Антон другий (Dnipro Kart), Ярослав Нельга - третє місце (Картпром).

Чемпіоном Дніпропетровщини 2017 стає Антон Мороз (Dnipro Kart), срібний призер Дмитро Коржавін (OSA Kart Racing), і бронза у Михайла Путрі (Dnipro Kart).

На старті першої фінальної гонки класу Коробка-125 два пілоти Юрій Бурхович та дебютант класу - Мартинюк Денис влаштували справжнє шоу і старт видається м’яко кажучи несподіваним. Денис трохи не встигає зреагувати через що Юрій зтикається з ним, його карт розвертає і він втикається в боковий обтікач карта Дениса. І двом пілотам доводиться самостійно штовхати карти щоби запустити двигуни. А Дмитрієв Ярослав тим часом впевнено проводить гонку і вже більше ніж на коло випереджає своїх суперників. В другому фіналі старт провалює Юрій, а першим виходить Ярослав, кого майже відразу обходить Денис Мартинюк, який і фінішує першим.

Отже у 5-му етапі перемагає Дмитрієв Ярослав (СТК Прометей), Бурхович Юрій другий (Dnipro Kart), Денис Мартинюк третій (ДЮСШ Автомобіліст).

Чемпіоном Дніпропетровщини стає Олександр Дерюга (ХОТШ ТСОУ Лідер), Юрій Бурхович другий (Dnipro Kart), Дмитрієв Ярослав (СТК Прометей) – бронзовий призер.

Гонки об’єднаного класу 125 Безкоробка Юнаки та 125 Безкоробка також стали прикрасою уік-енду. Павло Лякса показав справжній майстер клас обидва рази впевнено вигравши. Лейченко Богдан в першому фіналі, хоча і стартує першим, втрачає дів позиції, але згодом одну з них повертає, обійшовши Ярослава Пилипенко. Вячеслав Рябошапка фінішує третім в своєму класі.

Підсумок етапу – Павло Лякса, Пилипенко Ярослав, Рябошапка В’ячеслав. Всі пілоти – представники команди Dnipro Kart.

Чемпіоном Дніпропетровщини 2017 в класі Безкоробка Юніор стає Микита Фурніка (ХОТШ ТСОУ Лідер), друге місце – Пилипенко Ярослав (Dnipro Kart), третє – Рябошапка В’ячеслав (Dnipro Kart).

Чемпіоном Дніпропетровщини 2017 в класі Безкоробка стає Лейченко Богдан (ПРОМАРМАТУРА), Рябошапка Антон другий (Dnipro Kart), Чорний Микола Третій (ФКТО Тернопіль).

Чемпіоном Дніпропетровщини 2017 у командному заліку стала команда КК Лідер (Харків), срібний призер з перевагою в один бал – Borsch Racing (Київ), і Dnipro Kart м.Кам’янске стає бронзовим призером.

Вітаємо Чемпіонів та Призерів!

Николай Гой
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал подал жалобу на арбитра матча с Осасуной
Футбол | 19 марта 2024, 03:20 3
Реал подал жалобу на арбитра матча с Осасуной

Хуан Мартинес Мунуэра не указал в отчете об оскорблениях болельщиков в адрес Винисиуса Жуниора

Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал
Футбол | 19 марта 2024, 07:05 10
Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал

Уже в ближайшее время звездный вратарь «Реала» Тибо Куртуа вернется в состав команды

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.